HABlab Installation.

IMG_7123

Moving the box and creating the floor.

IMG_7125

Moving the box and creating the floor.

IMG_7126

Moving the box and creating the floor.

IMG_7127

Moving the box and creating the floor.

After some discussion with the group and after putting our objects into our box, we had come to the conclusion that once we had added the walls to our HABlab installation there wouldn’t be much room for the users to walk about. This made us think about moving the box back towards the wall in the studio, as this would allow us to expand our design slightly and give us more space and give the user more space to feel relaxed in our HABlab.

floor 1

The extra flooring added to the inside and outside of the box. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s